lauantai 24. tammikuuta 2015

Ruokapersoona


En tiedä, kuinka ristiriitaisena persoonana ihmiset minut kokevat, mutta koen jopa itse itseni varsin ristiriitaisena ruokapersoonana.
Eräs hyvä ystäväni, jonka kanssa postauksen kuvituskuvienkin antimet on nautittu, sanoo usein minulla olevan vielä suu täynnä ruokaa, kun jo mietin, mitä seuraavaksi söisin.  - Eikä lauseessa ole edes (valitettavasti) kovasti liioittelua... :D

Laitan helposti todella paljon rahaa ravintolakokemuksiin, sillä juuri sellaisina ne koen, kokemuksina. Joku loistava yllätysmenu voi olla niin huikea juttu, ettei sen arvoa voi mielestäni mitata rahassa, vaikka siihen todellakin menisi kahden viikon "ruokabudjettini".

Kaivopihan kreppikahvila

Toisaalta olen ihminen, joka ruoansuhteen on todella helposti pidettävissä tyytyväisenä. Lempiruokiani ovat kaurapuuro ja pinaattikeitto. Mannapuuro ja riisipuuro ovat jo todellisia herkkujen herkkuja. Mieluiten teen arkiruoaksi keittoja ja toinen ystäväni on varmasti kuunnellut kyllästymiseen asti ylistyslauluani riisin, parmesanin ja hernemaissipaprikan yhdistelmästä.
- Edellämainitut saattava toki selittää edullista kotiruokabudjettiani.
Kotona vannon yksinkertaisuuden ja helppouden nimiin, kun taas muiden tekemä ruoka saa olla jotain ihan muuta.

Nam!

Hassua, mutta toisaalta kyseinen ristiriitaisuuteni on toistaiseksi pitänyt painoni vielä edes hieman kurissa ;D
Alkaneen vuoden "tavoitelistan" jatkoksi voisin lisätä omassa keittiössä viihtymisen ja kotiruoanlaiton monipuolistumisen, nyt kun minulla taas kunnollinen keittiökin on :)

Millaisia ruokailijoita te olette?

6 kommenttia:

 1. No joskus on käynyt niinkin, että oot ilmoittanut jälkiruokatoiveesi jo heti "moin" jälkeen eli ennen kuin oltiin edes ravintolassa sisällä. :D -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan pitää, tämä tapahtui syksyllä ennen Königin burgereita. :) Eikä oltu vielä edes ravintolan ovella, vaan vasta rautatieasemalla. :D

   Poista
  2. Mut onneks se oli Jungle Juicee eikä minnee muualle :D Kai :D

   Poista
 2. Samaa mieltä, riisipuuro on todellinen herkkujen herkku ja yksi mun lempiruoista ihan lapsuudesta lähtien :) Ja mun kohdalla lähes ainut "jouluruoka", jota voin syödä :D Joku fiksu on muuten sanonut, että ravintoloissa jälkiruoka pitäisi tilata ensin, jotta sen varmasti jaksaa syödä. Tätä ajatusta pitäisi vissiin ihan käytännössä alkaa toteuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sehän olisi loistava idea. Ja jos jaksaisi toisen vielä muiden ruokien päälle, saisi kaksi :D

   Poista