torstai 8. tammikuuta 2015

Tänään Stockalla


Sain ilokseni kutsun Stockmannille maistelemaan Mealsin hyvän olon valintoja. Näin alkuvuodesta Stockan teemana on terveellisyys, makua unohtamatta. Herkun valikoimiin onkin otettu esimerkiksi raakakakkuja ja Mealsissa on panostettu gluteenittomien salaattien ja leipien valikoimaan. Olen kehittänyt itselleni pienoisen rakkaussuhteen saaristolaisleipään ja myönnän myös olevani aika tarkka siitä, millaista saaristolaisleipää lautaselleni kelpuutan. Muita samasta vaivasta kärsiviä suosittelen maistamaan Herkun valikoimiin tullutta gluteenitonta saaristoilaisleipää!


Leipien ja salaattien lisäksi meille tarjoiltiin ihanan keveää, mutta silti hyvin täyteläistä, maidotonta ja gluteenitonta avokadosuklaamoussea, sekä hyvin tuhtia Rawan minttusuklaaraakakakkua, jossa mintun maku ei jäänyt suklaan varjoon.

Stockmann on ottanut neljä Rawan raakakakkua valikoimiinsa ja niitä saa sekä paloina että kokonaisena konditoriatiskiltä. Tämä taisi olla ensimmäisiä raakakakkukokemuksiani, eikä se ollut ollenkaan hassumpi. Raakasuklaisiin petyn lähes poikkeuksetta niitä maistaessani, mutta tämä innosti myös vannoutunutta mintun ja suklaan yhdistelmän välttelijää tutustumaan jatkossakin raakakakkujen maailmaan.


4 kommenttia:

 1. Avokadosuklaamousse kuulostaa tosi hyvältä. Voidaan mennä joskus Stockallekin kahville. :) -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä se oli :) Tai ottaa takeawaynä? :)

   Poista
 2. Tai tehdä itse? Ks. ohje esim.: http://www.hs.fi/blogi/yummybaker/a1305916806270
  -A

  VastaaPoista