sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Taas niitä viimeaikoja


Tiedättekö mikä on huvittavaa. Ennätin melkein kaksi vuotta kitistä arjen ja rytmin perään ja nyt kun sellaisen olen saanut, olen aivan hukassa :D Minulle on vieläkin täysi mysteeri, miten ihmiset sekä elävät elämäänsä että käyvät töissä. Noh, harjoitellaan harjoitellaan :D

Saatte siis taas kauniin kokoomapostauksen viimeaikojen seikkailuistani.
Elämäni kun on tunnetusti niin villiä, että seikkailukin on laimea sana kuvaamaan sitä ;P

Eilen sain taas ilokseni osallistua Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayhin. Kiitos, kivaa oli ja paljon ideioita ja postausinspiksiä tuli napattua mukaan. Palaan niihin postauksiin toivottavasti piakkoin.

Menneisiin viikkoihin on mahtunut myös hieman huutokauppailua. Ai että, tykkään niin käydä huutokaupassa, sellaista fiilistä ei muualta tavoita.

...Eikä sieltä taaskaan tarvinut tyhjin käsin poistua. Tällä aivan ihanalla fasettihiotulla peilillä oli jo oma paikkansa katsottuna ruokapöytäni yläpuolella.

Ehkä olettekin jo oppineet tuntemaan tapani niin hyvin, ettei teille tule yllätyksenä, kun kerron olevani tosi helppo :D Olen tarvittaessa niiiiin mainonnan uhri. Tällä kertaa minut (kuten niin monet muutkin) villitsi Salvequickin kuorintasukat. Mallijalat eivät ole omani, ostin luultavasti koko Helsingin viimeiset kaksi paria ja kiikutin toiset myös äidilleni testiin. Hyvä bloggari linkkaisi tähän kokemuksia tai mainoksia ko. sukista, mutten halua linkata yhteenkään jalkojen kuoritumista esittelevään blogiin, saatte tyytyä katselemaan vain omia kuriutuvia koipiani. Lisäksi Salvequikin oma mainosmatsku on niin luokattoman huonoa, ettette saa linkkiä siihenkään. Joudutte vain tyytymään sanaani, että sukkia saa melkein kaikkialta. Paitsi ettei saa, sillä kaikki haluavat ne nyt ja ne ovat loppu monesta paikasta.

Kuten ehkä olette jo niin monesta blogista bonganneet, sukat toimivat oikeasti todella hyvin. Siksi seuraava kuva saattaa järkyttää perheen pienimpiä, vaikka valitsinkin sen kaikkein siisteimmän otoksen jalkojeni kehityskaarelta.


Pahoitteluni, myönnän, että kuvat on räpsitty puhelimella, mutten todellakaan ymmärrä, miksi ne silti näyttävät noin luokattoman suttuisilta. ...Parantamisen varaa myös tässä :D
Tämä kuorintahöpötys ei ollut maksettu mainos, vaikka toivoisinkin niin, sillä melkein 25 euron arvoisina sukat ovat mielestäni aika kalliit, vaikka tokikin tehokkaat.
Olen tosi tyytyväinen tulokseen, mutta kuoriutuvien jalkojen kanssa on rasittavaa elää, kun tuntuu, että sitä ällöä ihoa on kaikkialla :D

Okei okei, nätimpiin aiheisiin:

Minun on muuten pakko liittyä tähän jo niin monessa blogissa esiintyneeseen Olaplexin hehkuttajien kuoroon. Se on kyllä ihme aine se! Olaplexhän on kolmivaiheinen hoito, josta kaksi ensimmäistä osaa tehdään hoitolassa ja viimeinen kotihoitotuotteilla kotona. Se korjaa vaurioitunutta hiusta ja vastoin yleisiä höpöhöpöhoitoja, sen tehon myös näkee. Hoito ei ole sieltä kaikkein halvimmasta päästä, mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos omien hiusten kunnossa on toivomisen varaa. Oman hoitoni hain luottokampaajaltani Qhairista, mutta tiedän, että hoitoa on tarjolla kampaamoissa ihan ympäri maakuntia.
– Tämäkään ei, ikävä kyllä, ollut maksettu mainos.

Ainiin ja olettehan arvon kanssalaukkunarkkarini kuulleet jo suuren ilouutisen? Chanel avaa Pohjois-Euroopan ensimmäisen myymälänsä Tukholmaan syksyllä! Linkissä, jonka teille todisteeksi väitteestäni etsin, kerrotaan sen avautuvan vasta ensivuoden puolella, mutta paikallislähteeni kertoo sen aukeavan jo paljon aiemmin. Toivotaan, että lähteeni on linkkiä oikeammassa. Olinkin tietämättäni enemmän kuin oikeassa ennustaessani Boyni olevan lähempänä kuin koskaan ;P

Laukuista puheenollen, vilkaiskaahan Instagramiani, iiiik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti