keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Helposti ylipuhuttavissa


Olettehan tekin varmasti kuulleet jo kyllästymiseen asti hehkutusta Hurraw!*:sta? Joo, niin minäkin. Pitkään sain sinniteltyä ja taisteltua vastaan, mutta muutama viikko sitten kuitenkin sorruin ja tilasin Hurraw!eja kokeiluun.

Valinnanvaraa näissä on huikeasti, onnistuin kuitekin pitämään tilausmäärän maltillisena. Tilasin Biodellyltä testiin lakritsaisen, aurinkosuojallisen ja yövoiteen. Olen lisäksi nuuhkinut limeistä versiota, joka tuoksuu ihanalle. Selityksiäkin löytyy siihen, miksen voinut tyytyä yhteen: aurinkoinen puolustaa paikkaansa tulevan kesän vuoksi; suojakerroin on aina hyvä muistaa. Yöksi on kiva saada tuhdimpaa tuotetta ja lakritsaa kaltaiseni herkkuperseen tuskin tarvitsee selitellä. 
...Valitettavasti nyt seuraa tarinan pienoinen lässähtäminen: minulla on ollut viimeaikoina onnetonta tuuria huulirasvojen kanssa, sillä kaikki testaamani uutuudet ovat olleet huonoja. Siksi se, että nämä eivät sitä ole, on jo puolivoittoa. Palaan ehkä tarkemmin näihin myöhemmin, kunhan selvitän, onko hehkutukseni aito, vai vaan aiempien karvaiden pettymysten luoma illuusio ;P Uskon kuitenkin, että nämä tulevat olemaan juuri niin hyviä, kuin ne nyt antavat viitteitä. Eikai sentään joka toinen suomalaisblogisti voi olla väärässä ;)

Ainahan sitä myös muuta tarttuu mukaan, eikä huulikiiltoja voi koskaan olla varastossa liikaa. Benecosin huulikiilto oli ihan puhdas päähänpisto. Väri on mukavan tumma, valitsen yleensä vaaleampia kiiltoja. Ja hinta oli Biodellyllä vain 8e, joka ei ole mielestäni ollenkaan liikaa.

Lisäksi ostin testiin hehkutetut Madaran pikkuruiset naamiot. Hauskaa, ettei välttämättä tarvitse ostaa isoja purkkeja testatakseen tuotetta, muttei kuitenkaan tarvitse söhrätä näytepussukoilla. Kuka oikeasti saa mitään tuntumaa niin pienestä määrästä?
Näitä palkittuja, ekologisia naamioita on siis AHA Peel -naamio, joka on kirkastava hedelmähappokuorinta. Tämä kyllä hieman kirvelee ja kuumottaa, mutta tunne on ihan siedettävä. Käsittääkseni tuotteella on aika sama toimintaperiaate, kuin hehkuttamassani ananas-aspiriininaamiossa. Tälle tosin ehdoton plussa ekologisuudesta.
Saman sarjan toinen, Detox Mud mask on nimensä mukaisesti mutanaamio. Matkakokoisesta naamioista vähän reilu 5 euroa ei ole mielestäni ollenkaan paha hinta ja näitä siis saa myös ihan "oikean" kokoisissa purkeissa. Aiemmin kokeilemiini mutanaamioihin verrattuna yllärinä oli levityksen jälkeinen viilentävä tunne. Naamio kuivui nopeasti ja alkoi sen jälkeen kiristää. Kumpaakaan naamiota ei kuitenkaan tarvitse käyttää 10 minuuttia kauempaa, joten kyllä siitä selviää.

Onko siellä puolen tehnyt viimeaikoina kosmetiikkalöytöjä?

2 kommenttia:

  1. Mä olen hurahtanut totaalisesti luomukosmetiikkaan ja taidankin olla 90% luomu tänäpäivänä. Weledan Iris-sarjan yövoide on ihan loistotuote! Se on ollut nyt maaliskuusta asti käytössä, eikä tarvi ihan heti vaihtaa toiseen :) Noita Madaran kuorintoja vois kyllä testata seuraavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli pitkään vain luomut käytössä, mutta nyt olen taas valunut hieman sieltä pois. Testaa ihmeessä :)

      Poista