maanantai 11. toukokuuta 2015

Like a Lady – Yhteistyössä RFSU


Sain Indiedaysin Inspiraatiopäivästä tutustuttavaksi RFSU:n tuotteita ja niistä monet olivatkin minulle täysin uusia tuttavuuksia. Kuitenkin, kuten otsikosta voi päätellä, en tylsänä ihmisenä aio jakaa teille mitään intiimiä tarinaa tai kyseenalaisia kuvia karvanpoistoista. Luulen, että ollaan kaikki ihan tyytyväisiä tähän valintaani. Ja sitä paitsi, villistä luonteestanihan kaiken kertoo se, että ilahduin eniten paketista paljastuneesta Carmexin huulirasvasta. En muuten tiennyt, että RFSU maahantuo Carmexin huulirasvoja, tiesittekö te?

Seuraavaksi seuraa (seuraaseuraa) pienimuotoinen paljastus: en ollut koskaan aiemmin käyttänyt mitään sheivausgeelejä. Olen koko karvojenpoistohistoriani käyttänyt saippuoita, hoitoaineita tai shampoita, mitä nyt käteen on sattunut. Tämä taisi aidosti olla ensimmäinen kerta, kun testasin mitään sheivausgeeliä. Tässä tapauksessa siis RFSU:n Easy Shavin' geeliä ja kyllä, seuraavassa kuvassa on sääri, vaikka geelimäinen tuote sopiikin myös intiimialueille.

Tämä sheivausgeelikokemus ei räjäyttänyt tajuntaani. Ei se hassumpi ollut sekään, mutta mielestäni käytettävyydeltään hyvin samaa sarjaa muiden aiemmin luettelemieni tuotteiden kanssa. Sen sijaan muut oheisrasvat olivat kovasti mieleeni. Saamistani RFSU:n tuotteista Nice n'Cool on tarkoitettu käytettäväksi karvojen ajelun jälkeen ja se viilentää ja auttaa ihoa palautumaan ajon aiheuttamasta ärsytyksestä. Tässä on jo sitä jotain! Miksei kaikki kropparasvat sisällä vastaavia aineita? Mielenkiintoisin ja mielestäni hyödyllisin tuotteista on Hair Helper, joka estää ihokarvojen kasvun sisäänpäin. Toistan itseäni, miksei kaikissa vartaloravoissa ole tällaisia vaikuttavia aineita? Varsinkin naiset pyrkivät niin monin tavoin poistamaan karvat, mutta se jatkohoito usein unohtuu. Näillä RFSU:n tuotteilla kosteutus ja huolto karvojen poistokertojen välillä onnistuu ja se onkin tärkeää muistaa. Sillä, se on ihan se ja sama, onko karvoja vai ei, jos iho on ruvella. Ja siitä on myös seksikkyys kaukana.


Mutta tiedättekö, parasta näissä on se, että näitä tuotteita saa ostaa ihan päivittäistavarakaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti