maanantai 4. toukokuuta 2015

Tallinnassa, syömässä


Niin, tehän jo tiesittekin, että tykkään syödä.
Mitäpä sitä sitten selittelemään. Kävin Tallinnassa vappuilemassa ja syömässä.
Top 10 Matkatarjouksilla* oli hyvä tarjous kylpylähotelli Braavoon, joten asiaa ei tarvinut turhia pohtia. Hotellia ei ihan hirveästi oltu kehuttu, mutta uskalsimme ottaa tarjouksen silti vastaan ja se kannatti. Hotelli oli siisti ja huone tilava. En yöpyisi siellä useita öitä, mutta yhden yön pyrähdykseen hinta-laatusuhde oli todella kohdallaan. Plussaa vieressä sijaitsevasta kauneushoitolasta, jonne sai helposti aikoja. Hotellin asiakkaat saavat hoidoista alennuksen.

Googlailtuani ravintoloita päädyin varaamaan pöydän Leib Resto & Aed -ravintolasta, joka sijaitsee sopivasti vanhassakaupungissa hotellin läheisyydessä. Ravintola on ilmeisen suosittu, joten varaus oli ihan fiksua. Lisäksi kulku ravintolaan tapahtuu sisäpihan puolelta (kuten myös itseasiassa hotelliinkin) joten sinne ei sattumalta tulisi eksyneeksi.
Ruoka ei ollut ehkä niin hyvää kuin oli kehuttu. Ei annoksissa mitään valittamista ollut, muttei mitään erityisesti mainitsemisen arvoistakaan. Jälkkäri oli annoksista erikoisin. Ei maailmoja mullistava, mutten kyllä voi sanoa aiemmin syöneeni black bread (vähän kuin hapankorppu?) -jäätelöä.


Seuraavan päivän lounaaksi valikoitui kehuttu hampurilaispaikka R-18, joka sekin on kätevästi vanhassakaupungissa. Tosin aiemmin mainittuja paikkoja keskeisemmällä sijainnilla ja helpoiten löydettävissä.
Hampurilainen oli hyvä, sämpylä todella rapea ja nälkä lähti hyvin pelkällä hampurilaisella. 
...vaikka pitihän sitä toki jälkkäri ottaa, ihan vaikka siihen jälkiruokamahaan :D

Oliko teidän vappu villimpi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti