tiistai 30. kesäkuuta 2015

Mansur Gavriel


Hehkutin jo pieni ikuisuus sitten Instagramissa odottavani kotiin yhtä laukkuihanuutta, joka sen jälkeen esiintyikin jo ainakin yhdessä ig-asukuvassa pääsemättä kuitenkaan vielä blogin puolella esille, vaikka siihen viittasinkin jo muun muassa puolivuotiskatsauksessani.
Eräässä laukkuleidilässä heräsi tässä taannoin Mansur Gavrieleihin vähintäänkin omaa innostustani vastaava hype, joten päätin esitellä laukkua blogissa hieman tarkemmin, jotta tämä todella hyvin tehty tilaihme saisi kaiken arvoisensa huomion.
Mansur Gavrielin laukkujahan on tituleerattu ensimmäisiksi "taantuman jälkeisiksi it-laukuiksi", jonka lisäksi laukun haastava saatavuus on herättänyt paljon keskustelua.
Minulla kävi laukun hankinnassa tuuri; keskustelimme eräänä huhtikuisena iltana ystäväni kanssa laukkuja verkkokaupoista googlaillen ja pohdiskelimme, että toukokuussa voisi olla tulossa Mansur-täydennystä valikoimiin. Mentyäni seuraavana aamuna töihin, päätin vielä tarkistaa, mitä Net-A-Porterissa sanotaan varaston täydennysajaksi näiden ihanuuksien osalta, enkä ollut uskoa silmiäni, kun näin yli 20 ihanaa vaihtoehtoa olevan saatavilla –ostopäätöstä ei kauan tarvinut pohtia.


Löysin siis itselleni sen pitkään kaivatun shopperin ja voi että, millaisen löysinkään!
Laukku itsessään on ylittänyt odotukseni ja vielä paljon enemmän. Yhdysvaltalaisten naisten suunnittelema, Italiassa valmistettu laukku miellyttää minua vähäeleisyytensä, hyvän väriyhdistelmän ja laadukkuutensa vuoksi. Tässä laukussa, jos jossain, on hinta-laatusuhde kohdillaan. Laukku on kasvivärjättyä nahkaa, eli siitä paremmaksi nahka ei oikein pääse, ja työ vaikuttaa hyvin viimeistellylle ja kestävälle. Aluksi laukku oli jopa vähän liian kova ja mietin, miten se muotoutuu käytössä, mutta huoleni oli turha. Muutaman viikon käytön jälkeen se pehmeni sopivasti, muttei silti osoita "lörpsähtämisen" merkkejäkään.

Laukku on kestänyt käyttöäni moitteetta. Mielestäni laukut tehdään käytettäviksi ei ihailtavaksi ja hyväksyn sen, että niihin tulee käytössä hieman jälkiä. Varsinkin tuohon sisäpussukkaan, joka on alttiimpi muiden laukussa pyörivien tavaroiden kolhuille. Ensimmäisten haaleiden naarmujen ilmestyttyä käsittelin laukun ja pussukan kertaallen Wolyn Perfect Gelillä, jota minulle on yleisesti suositeltu ja jonka olen hyväksi havainnut. Se tasotti nahkaan tulleita jälkiä hieman ja aion kyllä toistaa rasvausta tarvittaessa, mutten ota paineita. Laukku vaikuttaa sille, että sen pinta tulee säilymään vielä pitkään hyvänä ja vanhenemaan kauniisti.


Laukkuni on siis Large tote, vaikka minusta tämä on kyllä shopperi ja tämä tosiaan on aika suuri. Pienempää en edes harkinnut ja toistaiseksi ainakin olen ihan tyytyväinen; eikai tällainen laukku voi koskaan olla liian iso?


Minulla on yleensä, laukussa kuin laukussa, mukana seuraavat tavarat (menköön tämä samalla mitä laukussani on -postauksena, edellisestähän on jo aikaa):
Burberryn lompakko, Marimekon ja MLL:n yhteistyökorttipussukka, Tangle teezer, työavaimet, meikkipussi (nyt laukkuun sopimaton Mulberry, koska viimeaikoina olen käyttänyt paljon myös Alexaani), kalenteri, puhelin, sateenvarjo, kauppakassijuttu, aurinkolasit (kotelon punainen vuori sopii muuten hyvin laukun kanssa) sekä laukun pikkupussukka täytteineen.

...Eikä laukku täyty käyttötavaroistani vielä edes puolilleen. Vaikka laukku itsessään on avonainen, on sitä olalla kannettaessa helppo pitää (vielä ainakin tuollaisen tavaramäärän kanssa) tiiviisti "suljettuna" laukun pikät sivut tosiaan vasten.

Vaikka laukkuun toivoisinkin sisätaskua on laukun oma pikkupussukka osoittanut monikäyttöisyytensä. Kuljetan siellä yleensä avaimia, huulikiiltoa ja xylitolia, jotteivät ne pyöri laukun pohjalla. Pikkupussukka on myös näppärä ottaa esimerkiksi töissä lounaalle mukaan, niin ei tarvitse raahata koko säkkiä aina mukana.

Pussukkaan menee juuri ja juuri edellä mainittujen lisäksi vielä puhelin ja pankkikorttikin, muttei yhtään enempää. Se on silti mielestäni ihan riittävästi. Saisihan tuo pussukka vielä hiukan suurempi olla, mutta sitten siellä äkkiä kantaisi mukanaan melkein kaiken sen, mitä tuossa itse shopperissakin.

Esitelmöidäkseni laukun ulottuvuuksia hieman paremmin tungin asettelin sinne myös MacBook Airin ja nahkatakin.

Laukkuun mahtuisi vielä vaikka ja mitä noiden lisäksi. Toki ohuet kahvat painavat hieman, kun laukkuun tulee lisää painoa, muttei sitä silti mielestäni ole paha kantaa. Laukku itsessään on niin kevyt, että ensimmäistä kertaa siinä nahkatakkia ja varakenkiä mukana kantaessani hämmästelin laukun keveyttä, Bayswater on tyhjänä varmasti lähes yhtä painava.

Toivottavasti yllä oleva kuva auttaa vielä hahmottamaan kokoa, laukku on iso! Sen koko on 41x30x15, eli sinne tosiaan mahtuu oikeasti paljon tavaraa, enkä itse ole, ainakaan vielä, saanut tungettua sitä täyteen tavallisessa arjessani.

Kuten arvata saattaa, olen täysin myyty ja haluaisinkin samaisen laukun jossain toisessa värissä. Uskomatonta kyllä, silmäni on alkanut jo tottua myös kyseisen yrityksen bucket bagiinkin.


Tiedättekö muuten mikä tässä laukussa on pahin ongelma; tämä huutaa niin Louboutineja seurakseen ;P

2 kommenttia:

  1. Ihanan kattava postaus tästä laukusta, kaunis on ja todella laadukkaan näköinen! :) Ja tosiaan huutaa niitä Louboutineja seurakseen, sopisivat täydellisesti yhteen. <3

    VastaaPoista