sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Swiss clinic


Ihan äkkiä en uskonut, että jakaisin teille kuvia, joita tässä postauksessa on esillä. Meikittömyys ei ole minulle ongelma, mutteikai kukaan vapaaehtoisesti halua jakaa koko maailman katseltavaksi pahoja naamakuvia?

Ihastelin kesämmällä Swiss Clinicin* tuotteita ja sainkin myöhemmin mahdollisuuden testata ihastelemaani Skin renewal -kittiä. Sain testiin ihorullan pienimmillä (0,2 mm) piikeillä ja rejuvenator-geeliä.


Kirjoittelin teille päiväkirjamaisesti ylös tuntojani nyt jo loppuneen ihorullaustestaukseni ajalta:

Ensimmäinen testikerta
"Rullan neulat ei aluksi tunnu missään, mutta kun piikeillä rullaa ohjeen mukaisesti kolmesti samaa kohtaa, niin alkavatha ne jo tuntua ja kasvot myös huolella punoittavat käsittelyn jälkeen. Välttelin neulomasta kasvoillani olevia luomia, mutta muuten rullailin kyllä kasvojeni ihoa huoletta. Neulat eivät kuitenkaan toki satu, sitä ei siis tarvitse pelätä - vaikka myönnän itse myös arastelleeni sitä.
Tuote itsessään on ok, varsin neutraali ja kevyt. Totean saman, mitä muutkin ovat todenneet: seerumin päälle täytyy laittaa omaa kosteusvoidetta.
Ensimmäisen testausillan jälkeisenä aamuna kasvojen iho punotti, tai sanotaanko, että rusotti kauniisti, mutta oli silti hämmentävän tasainen ja kuulas."

Toisen testikerran jälkeen
"Iho on hämmentävän tasainen ja kuulas ollakseen niinkin punakka tietyistä kohdin. Kyllä tässä jotain jäänee iholle vaikuttamaan, tai ainakin reikiä :D"

 Kolmas:
"Edelleen iho on ihmeellisen tasainen, mutta kummasti ne kohdat, jotka hoitoa eniten tarvitsivatkin punoittavat. En tiedä, tuleeko niitä kohtia sitten rullattua tiedostamatta (tai tietoisesti) enemmän vai onko rullailu ja geelit jo oikeasti tehoamassa."


Niin, ne kammokuvat: vasemmalla ennen ja oikealla jälkeen. Kuvat on otettu suunnilleen samaan aikaan päivästä, samassa huoneessa, ikkunalla lähellä luonnonvaloa ja toki ilman meikkiä. Valon määrä toki vaikuttaa; mennyt kesä oli auringon suhteen hieman erikoinen ja oikeanpuoleisena päivänä oli selvästi lämpimämpi valo.

Kuvista on kuitenkin mielestäni nähtävissä se, että iho on kokonaisuudessaan jälkeen-kuvassa tasaisempi ja erityisesti suun ympäryksen väri on tasoittunut huomattavasti. Ihoni ei näytä niin kalvakalta vaan terveeltä.

Neljännen rullailun jälkeen mieleeni tuli, että mitenkähän tuo aurinko mahtaa näin kesällä vaikuttaa reijiteltyyn ihoon. Testailuviikkojeni aikana ei (onneksi) juurikaan paistanut, mutta ehkä jatkossa olisi viisaampaa tehdä tällaisia hoitokuureja talvella. Minun ihoni ei juurikaan ärtynyt tai hermostunut rullailusta tai seerumista. Toki iho punotti tietyistä kohdin vielä normaalia enemmän, mutta ei mitään, mitä ei meikki peittäisi. En silti suosittelisi ketään testaamaan tätä ihan tärkeimpien juhlien alla.

Viikon jälkeen vaikutti sille, ettei iho enää niin paljon punota, kun sitä rullaa. Iho oli kuitenkin hieman normaalia epäpuhtaampi. En ole asiantuntija, voi olla, että iho oli hoidon vuoksi alkanut puhdistautua. Toki ihon kuntoa voi selittää myös jo ihan sillä, että testaushetkellä oli kesä ja lämmin ja aurinko.

Toisen viikon jälkeen iho oli yhä yllättävän hyvässä kunnossa. Olisin luullut, että se ärtyisi enemmänkin rullaamisesta ja uudesta tuotteesta.

Kolmannen viikon aikana totean, että tämä tuote ei välttämättä kestä minulla sitä toivottua 28 päivää, jotta vaikutuksen näkisi kunnolla, ehkä 21 päivään päästään. Tosin käytin tuotetta aika huolettomasti ja reilusti levitellen myös kaulalle. Uskoisin siis, että tämä riittää vain kasvoille käytettynä todella hyvin sen 28 päivää.


Vielä ennen ja jälkeen kuvat oikeasta poskestani: iho on selvästi tasaisempi ja väri parempi.
Kasvojeni iholla on hieman akne-arpia, jotka eivät ainakaan huomattavasti pienentyneet. Kuitenkin, minulla oli testissä ihorulla lyhyimmillä piikeillä, koska en uskaltanut testata pidempiä piikkejä, eli ihon arpien ei oikeastaan ollutkaan tarkoitus madaltua. Ennemminkin ihon sävyn ja puhtauden  oli tarkoitus korjaantua, kuten mielestäni kävikin. Olen kuitenkin niin positiivisesti yllättynyt, että voisin hyvin kuvitella testaavani tuotetta pidemmillä piikeillä arpien käsittelyyn. Varsinkin, jos tuote on joskus tarjouksessa ja hinta vielä hieman nykyistä kohtuullisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti