maanantai 16. marraskuuta 2015

Heritage Swarovski – Instrumentarium


Indiedaysin Inspiraatiopäivässä oli mahdollisuus päästä mukaan yhteistyöhön Instrumentariumin ja Heritagen Swarovski-kehysten kanssa. Instrun pisteellä pyöri koko päivän ajan todella paljon porukkaa, mutta menin toki innokkaana mukaan tutkimaan laseja. 
Kuten osa saagaani seuranneista ehkä muistaakin, minullahan oli pitkään lasit, kunnes korjasin näköni, kahdesti. Laseista tykkääsin aina, näkemättömyydestä en, ja olenkin ollut todella tyytyväinen näönkorjaukseeni, enkä ole kaivannut hetkeäkään laseja. ...Kunnes sovitin näitä.

Nappasin pisteeltä käsiini ensimmäiset minua miellyttäneet lasit ja kokeilin niitä. – Jestas! Ne olivat kuin minulle tehdyt. Taisin shokeerata hieman myös pisteen henkilökuntaa toteamalla: kiitti nää onkin mun, moikka. En kuitenkaan karannut lasien kanssa, vaikka mieli tekikin. Mielestäni tämä Instrun lasimallisto on todella onnistunut. Kaikki ihastelivat ja kehuivat näitä kilvan sekä itsellään että toisillaan ja lasit tuntuivat sopivan ihan kaikille. Se on aika harvinaista se.


Sovittelun jälkeen minusta on alkanut pahasti tuntua sille, että olisi aika hankkia imagolasit. Voisin siten edes uskottavasti esittää itseäni fiksumpaa.

Kehyksen hinnat ovat Heritagen Swarovski-mallistossa mielestäni vielä varsin maltilliset (200-300 euroa) ja kristallin tuoma pieni luksus arkeen on aina paikallaan. Kivet eivät kuitenkaan hyppää kehyksistä pahasti esiin, joten lasit sopivat siis alle kuvattua vähemmän harakkamaisillekin ihmisille.


Ja mitä muuten sanotte tuosta kuvastani! Sen, kuten ylimmäisenkin kuvan, on ottanut valokuvaaja Tim Kiukas. Näytän hämmentävän hyvälle! Päätinkin, että jatkossa minut saa ikuistaa vain ammattilaiset ;D
...Oikeasti, damn, kuvassa ei ole tietoakaan viimeaikoina vaivanneista ihottumista eikä muusta. Hieman epämääräisen varautunut ja pälyilevä katse tosin tulee näemmä aina ihan luonnostaan ;)



Lisää lasifiilistelyä löytyy Indiedaysin Inspiraatiopäivästä kuvatusta videosta.

2 kommenttia: