lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuodelle 2016


Kun muistot on muisteltu voidaan siirtyä kuluvaan vuoteen. Mitä siis toivoisin seuraavilta 365 päivältä?
Edellisessä postauksessa mainitsinkin jo, etten pahastuisi ollenkaan pojasta tai miehestäkään elämässäni, mutta molemmat kyllä myös joutavat odottaakin. Reissaamaankin pääsen, pidemmälle kuin ikinä ja pisimmälle kun nyt oikestaan tästä pisteestä voikaan matkustaa. Vaikka ainahan useampikin reissukin kelpaisi ;)
...Todellisuudessa, jos vaan pidettäisi jalat maassa ja jatkettaisi aiempaa tarinointia siitä, että kaikki on tosi hyvin nyt. Olen aika ylpeä siitä, etten koe tarvetta listata ihan kaikkea mahdollista tämän vuoden materiaalilistalleni.


Oh BoyMutta, oishan noi niin kivoja, kaikki :)

Viimevuoden tavoin haluan kuitenkin toivoa missimäisesti maailmanrauhaa ja ihmisille hyvää tahtoa. Se olisikin taas vielä viimevuotta ajankohtaisempaa. Voi ihmiset, rakastakaa. Rakastakaa.

Huomaatteko, että vähän pompin? Kevyemmistä toiveista ykkösenä lienee se kämpän vaihto, haluan muuttaa! Lisäksi minun pitäisi harrastaa enemmän, edes jotain muuta kuin töitä. Voisin myös jatkaa tätä listaa ajatuksilla siitä, että voisin opetella tekemään oikeasti hiuksilleni jotain ja laittaa enemmän ruokaa. Mutta ei niitä, olkoot. Tältä vuodelta toivon kaikille, niin itselleni kuin muille, paljon rakkautta ja onnellisuutta. Ja se mitä haluan ja aion vuonna 2016 ihan varmasti tehdä on elää, elää paljon ja onnellisesti ja ihanasti. Eläkäähän tekin < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti