maanantai 13. kesäkuuta 2016

Elokuvissa Onnenonkija


Kävin viikonloppuna pitkästä aikaa leffassa ja sain valita elokuvan. Oikeastaan... jos minun kanssa aikoo elokuvailla se on aika ehdotonta, kiinnostukseni on muuten mursun luokkaa. Olen joskus menneisyydessä ollut katsomassa Borat-elokuvan, tai no, muut varmasti katsoivat, neiti Hattaraa söi irtokarkkeja – ei kiinnostanut sitten niin yhtään.
Luulen, että seuralaisellani oli viimeviikolla aika samat fiilikset Onnenonkijan kohdalla, ilman niitä herkkuja tosin.

On tämä blogikriitikointi rankkaa, mutta aion silti sanoa tästä elokuvasta samaa mitä viimeaikain lukemisistakin; aika turhaa. 


Lainasin kuvan Elokuvateatteri Alareksin sivuilta. Teatteri sijaitsee muuten Alajärvellä.

En kyllä aio kieltää, ettenkö olisi nauranut muutamasti elokuvan aikana. Ensimmäisen kerran aika alussa, kun rankahkon (tai sanotaanko helvetin rasittavan) työpäivän jälkeen ränttään ystävälleni mainosten ajan työasioita ja heti elokuvan alussa käsitellään jo alaa jolla työskentelen. Toki olisin voinut ajatella elokuvan aihetta hetken ja valita vähän tarkemmin miten haluan viikonloppuni aloittaa. Muita hauskoja kohtauksia elokuvassa on blogimaailmasta kertovat kohtaukset, tai niitä ja ihmisiä niissä parodioivat kohtaukset. Mutta, niinhän sitä sanotaan, että it is funny because it is true.

Oletteko nähneet, tykkäsittekö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti