torstai 2. kesäkuuta 2016

Natural Goods Companyn ystävämyynnit


Tunnustan, minut on pakotettu tähän postaukseen. 
Tai nyt huijasin, minut on lahjottu tähän. Minut lahjottiin paketilla lakritsipiippuja - tiedätte, niitä mitä kakarana aina sai laivoilta. En kyllä vielä ole nähnytkään piippujani, mutta mitäpä tyttö ei lakritsinsa eteen tekisi.
...Joo, olemme kaikki yksimielisiä nyt ainakin kahdesta seikasta: On onni, etten koe suurempaa tarvetta sekoittaa päätäni, se olisi itsetuhoista touhua ja joo kaksi, joku feederi saa minusta vielä paljon isoa iloa itselleen ;D

Asiaan! Jos minulla ei olisi omat, melkein iskän ja suunnilleen naapurienkin rahat kiinni ihan muissa jutuissa, ostaisin heti Natural Goods Companyn maankuuluista ysmyistä ihan lähes kaiken. Tai ainakin seuraavia ihan-maailman-tarpeellisimpia juttuja, koska ne on nyt todella edullisia:


Santen granaattiomenasilmänympärysemulsio on hintalaatusuhteeltaan huikea (nyt 7,28e) ja 20 millilitraa riittää pitkään. Laadusta kertoo se, että vaikka voide kestää ja kestää, on minulla nytkin sitä uusi tuubi jo valmiiksi odottamassa, ettei vaan tuote pääse loppumaan kesken. 

Aurinkosuojan merkitystä ei voi liikaa korostaa. Näillä keleillä ehdottoman tärkeä, kun ei malttaisi pysyä poissa alkukesän ihanasta (ja polttavasta) auringosta. Suojakertoimen 50 ja kätevän sprayn luulisi vähentävän palamistekosyyt minimiin.
Tämä 100% sheavoi on huipputuote, myös kälyni vannoo nykyisin sen nimeen. Karitevoi on monikäyttöinen ja reilun 8 euron purkki kestää ja kestää.


Hyvää valkoista luomiväriä on tosi vaikea löytää. Ainakaan jos siitä ei halua maksaa miljoonia tai ostaa sataa muuta väriä sen kanssa. Tämän Logonan luomivärin ja sen hinnan (7,32€) huomattuani, olin jo melkein painamassa ostoskorientteriä. 

Ja kaikkihan muistavat minkä hehkutuksen ja hypen Madaran aha-naamio sai vuosi sitten aikaan? Se on myös palkittu sekä Trendin että Cosmon kunniamaininnoin, eikä suotta. Tuote on mieletön ja ison 60 millin purkin saa nyt Natural Goods Companyn ystävämyynneistä alle kahdellakympillä!


NGC:llä on nyt myös ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksille ja yli 80 euron tilauksesta saa myös yllärilahjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti