keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Tilaus House of Brandonilta


Tajusin tuossa menneellä viikolla kaksi merkittävää asiaa. 
1) En ole ostanut vaatteita tänä vuonna, kahta Australiasta tuotua neuletta lukuunottamatta.
2) Kaikki kesävaatteeni ovat mallia makkarankuori.
Ilokseni molemmat asiat oli korjattavissa varsin helposti, kun sain mahdollisuuden tilata House of Brandonilta muutaman tuotteen. Kaikki ovat varmasti jo kuulleet kyllästymiseen saakka hehkutusta tämän verkkokaupan nopeasta toimituksesta, mutta täytyy kehua minunkin; 1,5 päivää ja tavarat postissa. –Nimimerkillä: odotellut muutamaa hiusainetta saapuvaksi nyt toista kuukautta.

Unohtakaa muuten kaikki se mitä sanoin makkarankuorista. En tiedä onko se sen huonompi vaihtoehto, kuin kolmelta sivulta auki oleva toppikaan. Johtuuko tämä sitten nurkan takana kuikuilevista pyöreistä vuosista vai vaan tylsyydestäni, mutta olen pelottavasti havainnut olevani hyvin konservatiivinen ja mukavuudenhaluinen pukeutuja. Onneksi House of Brandonilta tilaamani Only Playn tekninen treenitoppi on mukavuudessaan vertaansa vailla. Konservatiivisuudessa ei ehkä niinkään, sillä kuvasta ei kummallisesta käsiasentoyrityksestä huolimatta ihan ilmene, että myös sivusaumat ovat melkein navasta kainaloon auki.


Testasin toppia jo Fressin puistojumpassa, jossa topin keveys ja ilmavuus oli omiaan. Itseasiassa ihastuin paitaan sen verran lujaa, että se on päälläni nytkin ja toimii moitteetta myös penkkiurheiltaessa.
– Aiheeseen liittyen, mikä kesä tästä onkaan tulossa! Suomen ennätyksiä joka kisoissa, eikä vielä olla edes EM-viikossa saati Olympialaisissa. Seuraan tässä ohessa siis Paavo Nurmi Gameseja, joita on aina ihana katsoa. Tulee Turku-ikävä, jota onkin podettu lähiaikoina riittämiin.


Toisena paketista paljastui mitäpä muutakaan kuin raitoja. Tässä Superdryn t-paidassa minua (niiden raitojen lisäksi) viehätti ihanan herkät pitsiyksityiskohdat, jotka tuovat perusraitapaitaan uutta twistiä. Ja valko-sininen väriyhdistelmä on aina ihan super-raikas.


Paidassa pitsiä on olkapäillä, selässä ja rintataskussa. Se on puuvilla-viskoosi -sekoitetta ja ihan mielettömän pehmeä. Onlylla näyttää olevan samantyylinen vaate tarjolla mustana. Hmm ja House of Brandonilla olisi nyt myös ale...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti