maanantai 8. elokuuta 2016

Yks Tampere, kiitti


Pian starttailevan Tampereen reissun innoittamana kuvia joltain niistä monista edellisistä.

Pitkälti kaikki reissuni perustuvat ruokaan, eikä Tampere tee siinä poikkeusta. Sinne on myös ihana saapua, kun tietää, että myös seuralaisille maistuu.

Kauppahallit on kivoja, Tampereen halli on toimiva kombo ravintoloita ja ulosmyyntituotteita. Siellä on myös yksi parhaista lounaspaikoista kaupungissa, 4 vuodenaikaa.


...Jonka bouillabaisse on parasta Helsingin ulkopuolella. Sisäpuolella parasta saa muuten myös halleista, Soppakeittiöstä


Kun parhauksissa ollaan, niin jatketaan aiheella. Samalla reissulla kaikkien seurueemme jäsenten mielestä Ravinteli Huber tarjosi parhaimman tartarin ikinä. Ja me kaikki pidetään lihasta, joten kokemuspohjaa aiheesta löytyy ;)


Niin, mitä tulikaan sanottua siitä lihasta. Voi pojat! Menun valinnut veljeni innostui hieman tarjonnasta ja lopulta pöydässä olikin vaikka ja mitä herkkuja ihan ähkyyn asti.


Jälkkärille on kuitenkin aina tilaa. Tosin myönnettäköön, olin ainoa joka jälkiruokaa enää tuon syömisen päälle halusi, mutta minulla taitaakin olla ihan oma vatsa sitä varten ;)

Tampere olet ihana. Onneksi meillä on kahdet treffit elokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti